Corporate bedrijfsbrochure Van Vonderen

Hij is af, gedrukt en wel: de nieuwe corporate bedrijfsbrochure van Van Vonderen. Van Vonderen is een van de meest toonaangevende specialisten in afbouw en afwerking. Sinds de oprichting in 1905 is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met meerdere specialismen die elk hun eigen identiteit hebben. De verschillende bedrijfsonderdelen zijn Van Vonderen Schildersbedrijf, Van Vonderen Interior Contractors, Van Vonderen BTA Techniek en Van Vonderen Totaalafbouw.

De corporate brochure was verouderd en toe aan een update. Met nieuwe foto’s en nieuwe teksten. Merkwaardig Marketing werd benaderd met het verzoek om dit gehele project op te pakken.  Van A tot Z. Het team en de directie van Van Vonderen hadden en hebben het zo druk met de dagelijkse werkzaamheden, dat ze op zoek waren naar een partij die dit geheel uit handen kon nemen.

Diverse gesprekken volgden en er was al snel een wederzijdse klik. Mijn ruime ervaring in de vastgoed- en bouwsector bleek van toegevoegde waarde, waardoor we elkaar snel begrepen. Hierdoor kwamen we al snel tot resultaten.

Eerst volgden enkele interviews die de benodigde tekstuele input opleverden. Merkwaardig Marketing schreef vervolgens de teksten, verzorgde de briefing richting vormgever en drukker en begeleidde het gehele project.
Hierna volgde nog de ontwikkeling van een payoff en een complete corporate advertentiereeks.