Online marketing

MERKWAARDIG MARKETING

COMMUNICATIE GAAT OVER HOREN WAT ER NIET GEZEGD WORDT

Merkwaardig Marketing is specialist op het gebied van marketing, communicatie en interim strategisch advies, zowel offline als online. U kunt bij Merkwaardig Marketing terecht van concept tot productie. Copywriting hebben wij in eigen huis, waardoor u voor uw project alles op één plaats kunt laten verzorgen. Noem het efficiënt, Merkwaardig Marketing noemt het vanzelfsprekend.

 

Online Marketing

Hoe wordt uw bedrijf beter gevonden in Google? Hoe brengt u uw producten onder de aandacht? Hoe zorgt u voor meer conversie op uw website of webshop? Zou een Adwords-campagne zinvol zijn? En wat kost dat dan, zowel in tijd als financieel? Moet ik misschien eens een nieuwe site laten maken? Allemaal vragen waar u als ondernemer mee kunt worstelen. Merkwaardig Marketing helpt u graag vooruit en heeft aantoonbare ervaring op vrijwel alle facetten van online marketing.
Doordat we SEO tekstschrijven en social media in eigen huis hebben en we voor het technische deel samenwerken met vaste partners, kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies. Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Interim 

Ik heb circa 15 ervaring als interim senior strategisch communicatie adviseur en woordvoerder bij gemeenten en bedrijven. Als aanvulling op het team, ter vervanging (zwangerschapsverlof) of als tijdelijke oplossing gedurende hun zoektocht naar vast personeel. In deze rol adviseer ik de directie of de burgemeester en wethouders vanuit het collectief van het college, vaak op complexe dossiers. Zo wordt de bestuurlijke kant van communicatie, die cruciaal is voor de reputatie van bestuurder, college en gemeente, geborgd. Ik ben hun woordvoerder richting de pers en hou me bezig met strategische communicatievraagstukken binnen hun portefeuilles. Heeft u tijdelijk versterking of vervanging binnen uw team nodig en zoekt u hiervoor een freelance / interim partner, dan kunt u de hulp van Merkwaardig Marketing inroepen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Strategie en branding

Onderscheidend zijn. Je merk of product op pakkende wijze positioneren en daarna laden. Een nieuw merk of dienst in de markt zetten. De juiste doelgroepen weten te bereiken. Dát is waar het om draait in de wereld van marketing en communicatie, dát is branding! Een keuze voor een bepaalde strategie moet onderbouwd en goed gefundeerd zijn. Pas dan kan effectief en creatief gebouwd worden aan middelen om de juiste doelgroepen op de meest doeltreffende wijze te bereiken. Creativiteit moet immers altijd gestoeld zijn op een visie. Merkwaardig Marketing helpt u de juiste stappen te zetten en stelt communicatie-, marketing- en social mediaplannen voor u op. Al voor diverse opdrachtgevers bedacht Merkwaardig Marketing bedrijfsnamen en payoffs.

Conceptontwikkeling, creatie en vormgeving

Merkwaardig Marketing verzorgt complete crossmediale concepten, van logo- en huisstijlontwikkeling tot payoffs en brochures. Ook voor folders, advertenties, flyers, magazines, (jubileum)boeken, leaflets, nieuwsbrieven, mailings, (kerst)kaarten, uitnodigingen etc. Voor ieder communicatievraagstuk heeft Merkwaardig Marketing een geschikte oplossing.

PR

Merkwaardig Marketing kan u de gehele PR uit handen nemen: het opstellen en up-to-date houden van perslijsten in uw vakgebied, het opstellen van persberichten en het uitsturen daarvan naar relevante partijen, het onderhouden van perscontacten, woordvoerderschap en het genereren van publiciteit door de slimme inzet van bijvoorbeeld social media.

Voor starters

We gaan even over in de je-vorm. Ben je van plan om een eigen bedrijf te beginnen? En weet je niet zo goed wat daar allemaal bij komt kijken? Hiervoor heeft Merkwaardig Marketing de mogelijkheid voor coaching in de vorm van een mentorsessie of (meer uitgebreid) een coachingstraject.