Copywriting

MERKWAARDIG MARKETING

HELDERE TEKSTEN, KRACHTIGE BOODSCHAP

Gevonden worden in Google. Relevante zoektermen. Aansprekende teksten. Pakkende koppen. Uw doelgroepen bereiken in een stijl die ze aanspreekt. Allemaal facetten van copywriting die Merkwaardig Marketing beheerst. Van website en webshop tot brochure en van persbericht tot jubileumboek: voor pakkende teksten wil Merkwaardig Marketing graag uw partner zijn.

Webteksten en Search Engine Optimization (SEO)

Een mooie website is fijn, maar u wilt natuurlijk vooral gevonden worden in Google. Uw doelgroepen moeten u op de juiste zoektermen weten te vinden. Daarvoor zijn goede webteksten belangrijk. Een site kan nog zo mooi zijn: als hij niet gevonden wordt, is veel van het werk voor niets gedaan.
Het schrijven van webteksten is een vak apart. Merkwaardig Marketing is hier volledig in thuis. Bij teksten voor websites en webshops worden de juiste keywords ingezet, zodat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Search Engine Optimization, oftewel SEO is één van de sterke punten van Merkwaardig Marketing. Merkwaardig Marketing is gecertificeerd door Google als Google Analytics Qualified Individual. Juist door de statistieken goed te monitoren, kan Merkwaardig Marketing ook de teksten effectief opstellen en aanpassen. Het opstellen van teksten die perfect aansluiten bij de wensen en het zoekgedrag van uw doelgroep, kan uw online vindbaarheid enorm vergroten. Meer weten? Neem gerust even contact op.

Google Adwords

Het schrijven van Google Adwords-teksten behoort tevens tot de mogelijkheden, evenals het opzetten van complete Adwords-campagnes. Zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf optimaal vindbaar is op Google.

Alle soorten teksten

Voor het opstellen van persberichten, redactieformules, speeches, het ontwikkelen van pay-offs, het redigeren van teksten, het schrijven van teksten voor (jubileum)boeken, brochures, folders, informatiebladen, leaflets, advertorials, personeelsbladen of andere periodieken en het schrijven van redactionele artikelen kunt u bij Merkwaardig Marketing terecht.

Vertalingen

Voor vertalingen, in vrijwel ieder denkbare taal, werkt Merkwaardig Marketing al jaren samen met een vast, betrouwbaar vertaalbureau met native speakers. Hierdoor kan elke tekst vakkundig en snel vertaald worden. Vanwege de vele teksten die Merkwaardig Marketing op jaarbasis laat vertalen, bent u bij Merkwaardig Marketing altijd verzekerd van een vlijmscherp tarief. U profiteert mee van deze schaalgrootte.