Over ons

Merkwaardig Marketing is een strategisch marketing- / communicatie-adviesbureau uit Riethoven, gelegen in Brainport-regio Eindhoven. Circa 15 jaar geleden opgestart onder de naam Fenoomenaal. Steeds meer gefocust op strategische communicatie, interim werkzaamheden en marketing. Marketing die uw merk waard is! Merkwaardig Marketing houdt van een strategische aanpak en wil alles weten om tot de kern te komen, maar ook van zelf flink de handen uit de mouwen steken. Soms een tikkeltje eigenwijs. Maar altijd gestoeld op een visie: meten is weten. Hier gaan kennis en creativiteit hand in hand. Op efficiënte en onderscheidende wijze; grijze muizen zijn er tenslotte al voldoende.

Voor diverse opdrachtgevers, van MKB tot multinational of gemeente, zet Merkwaardig Marketing haar expertise in. Met circa 20 jaar ervaring staat Merkwaardig Marketing voor kwaliteit, snel schakelen, afspraak is afspraak en altijd je deadlines halen. Korte lijnen en een no-nonsense aanpak zijn daarbij vanzelfsprekend. Merkwaardig Marketing gelooft in sámen tot mooie resultaten komen: krachten bundelen, samen sparren en kennis delen. Dat kan vanuit het Merkwaardig Marketing kantoor of bij u (in-house) op locatie: net wat u het prettigste vindt werken.

Het dienstenpakket van Merkwaardig Marketing reikt van het hele traject van strategisch communicatie-/ marketingadvies en interim communicatie advies tot en met coaching, merkpositionering, conceptontwikkeling, copywriting, social media en de uiteindelijke realisatie van alle denkbare reclamemiddelen. Zowel offline als online. Crossmediale communicatie is hierbij vaak het sleutelwoord. Online marketing, AdWords, SEO teksten schrijven voor op websites en webshops, logo- en huisstijlontwikkeling, het opstellen van communicatieplannen, het begeleiden van communicatie- en marketingtrajectenPR-werkzaamheden, het verzorgen van onderscheidende brochures, flyers, boeken en advertenties, het positioneren van een bedrijf, merk of dienst, het organiseren van een congres of ander evenement. Merkwaardig Marketing kent de ideale route en wijst u graag de weg. Wij denken niet in middelen maar in oplossingen. Komt u tijdelijk mensen te kort of zoekt u vervanging voor een (zwangerschaps)verlof: Merkwaardig Marketing vult het graag ad interim voor u in.

MERKWAARDIG MARKETING: MARKETINGBUREAU MET PASSIE!

Ook op het gebied van social media heeft Merkwaardig Marketing de nodige kennis. Wilt u 'iets' met social media voor uw bedrijf maar weet u er onvoldoende vanaf en wilt u hier eigenlijk ook niet mee bezig zijn? Neem dan contact op en laat u ontzorgen. Merkwaardig Marketing verzorgt al diverse jaren het gehele beheer van social media voor diverse opdrachtgevers. Denk aan het aanmaken, inrichten en wekelijks onderhouden van uw social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, X en Instagram. Of aan het opstellen van plannen en het verzorgen van trainingen. Ook het monitoren van de statistieken van bedrijfs- en persoonlijke profielen van opdrachtgevers is wat Merkwaardig Marketing voor veel relaties verzorgt. Merkwaardig Marketing is gecertificeerd door Google als Google Analytics Qualified Individual. Juist door de statistieken goed te monitoren, kan Merkwaardig Marketing tijdig bijsturen.

Copywriting heeft Merkwaardig Marketing in eigen huis. Het schrijven van pakkende teksten voor websites, brochures, flyers, advertenties etc. is hier in goede handen. Bij online uiteraard altijd rekeninghoudend met optimale vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, door SEO-vriendelijke teksten te schrijven. Maar ook persberichten, speeches, artikelen, boeken, ludieke pay-offs en vertalingen. Dat is waarvoor u bij Merkwaardig Marketing moet zijn!

 

1334098409_8d29acb98658c7e7c2c7e7a35efe67df