Leaflets voor productlaunch campagnes van STIEBEL ELTRON Nederland

STIEBEL ELTRON Nederland lanceert ieder jaar diverse producten en Merkwaardig Marketing is hiervoor verantwoordelijk. Bij deze productlaunches komt heel wat kijken en er wordt door Merkwaardig Marketing nauw samengewerkt met een heel internationaal team. Het uiteindelijke resultaat is een landelijke campagne, online en offline.

Merkwaardig Marketing stelde de strategie op en werkte deze tot in detail uit met de Product Manager van STIEBEL ELTRON Nederland. Welke producten gaan we launchen, wanneer plannen we elke launch in, wat zijn de USP’s van ieder product, welke doelgroepen willen we wanneer en hoe bereiken? Merkwaardig Marketing stelde een strakke jaarplanning op en schreef de teksten voor de website, social media, advertenties, advertorials, Powerpointpresentaties en leaflets. Ook werden de webpagina’s door Merkwaardig Marketing ontwikkeld en de social mediakanalen gevuld volgens een uitgebreide contentkalender.

Ook leaflets in eigen huis
Merkwaardig Marketing ontwikkelde in InDesign alle bijbehorende leaflets en brochures in eigen huis. Dit houdt de snelheid erin en zorgt dat alles een eenduidige uitstraling heeft en houdt. De huisstijl van het Duitse moederbedrijf wordt hierbij uiteraard gevolgd. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de volgende productlaunches. Wordt vervolgd…

De samenwerking tussen STIEBEL ELTRON en Merkwaardig Marketing is een ‘steady one’: al bijna 15 jaar wordt er intensief samengewerkt, waarbij plezier en kundigheid hand in hand gaan.