Leaflets voor productlaunch campagnes van STIEBEL ELTRON Nederland

STIEBEL ELTRON Nederland lanceert komend jaar diverse producten en wordt daarbij ondersteund door Merkwaardig Marketing. Bij deze productlaunches komt heel wat kijken en wordt nauw samengewerkt met een heel team. Het uiteindelijke resultaat is een landelijke campagne, online en offline.

Merkwaardig Marketing stelde de teksten op voor de website, social media, advertenties, advertorials, Powerpoint presentaties en leaflets. Ook werden de webpagina’s door Merkwaardig Marketing ontwikkeld en de social mediakanalen gevuld volgens een contentkalender. Alles gebeurde in nauwe samenwerking met de Product Manager van STIEBEL ELTRON Nederland.

Ook leaflets en ander drukwerk in eigen huis
Merkwaardig Marketing heeft onlangs een InDesign opleiding afgerond, waardoor dit leaflets en brochures nu in eigen huis ontwikkeld kunnen worden. Dit houdt de snelheid erin en zorgt dat alles een eenduidige uitstraling heeft en houdt. De huisstijl van het Duitse moederbedrijf wordt hierbij uiteraard gevolgd. Inmiddels wordt hard gewerkt aan de tweede en derde productlaunch, waarvoor ook leaflets ontwikkeld worden. Wordt vervolgd…

De samenwerking tussen STIEBEL ELTRON en Merkwaardig Marketing is een ‘steady one’: al bijna 15 jaar wordt er intensief samengewerkt, waarbij lol en kundigheid hand in hand gaan.