Magazine Tinello Keuken & Interieur

Tinello is producent en leverancier van bijzondere, hoogwaardige keukens en interieurs. Bij dit bedrijf uit Kaatsheuvel draait alles om passie en vakmanschap. Pure materialen, robuuste uitstraling, degelijke bewerkingen. Dát is waar Tinello voor staat!

Al een tijd liep men met het idee rond: er moest een magazine komen. Geen brochure, maar een lifestyle-magazine. Een magazine dat uiteenlopende inspiratiebronnen toont, met veel beeldmateriaal en met achtergrondinformatie over de vele producten en technieken. Een interview met sterrenchef Sergio Herman mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Tinello schreef een pitch uit voor een aantal reclamebureaus. Eén van deze bureaus schakelde vervolgens al vanaf de eerste stappen Merkwaardig Marketing in vanwege mijn ruime ervaring met het ontwikkelen van en schrijven van teksten voor magazines en brochures.

Sergio Herman
Uitgebreid werden de wensen in kaart gebracht en eerste opzetjes gemaakt. De pitch werd gewonnen en we gingen in nauwe samenwerking aan de slag. Merkwaardig Marketing schreef de teksten aan de hand van interviews op locatie en ruwe input van Tinello. Mooie verhalen over het ambacht, de historie, vakmanschap, een keukentafelgesprek, recepten, de keuken van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen: het is er allemaal in te vinden.

Het uiteindelijke resultaat? Een 84 pagina’s tellend, prachtig lifestyle-magazine!