Nieuwe responsive website voor Notarishuys Veldhoven

Notarishuys Veldhoven website ontwikkeld door Fenoomenaal

De afgelopen periode is er door Merkwaardig Marketing hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe website voor Notarishuys Veldhoven. Deze is nu af en live! Check hem hier: www.notarisveldhoven.nl

Vindbaarheid en gebruiksgemak
De oude site voldeed niet meer aan de wensen. Er was onvoldoende ruimte voor alle specialismen die Notarishuys Veldhoven aanbiedt, de site was niet geschikt voor op mobiel en tablet, bezoekers konden niet snel de informatie vinden waarnaar ze op zoek waren en ook de vindbaarheid in Google liet te wensen over. De nieuwe site is meteen toekomstbestendig gemaakt, waardoor deze ook uitgebreid kan worden met Engelstalige pagina’s voor bijvoorbeeld expats. De webteksten zijn nieuw geschreven en zoekmachinebestendig (SEO-proof).

Sfeer
Notarishuys Veldhoven is betrokken bij veel memorabele momenten in uw leven. Denk aan samenwonen of trouwen, een bedrijf oprichten, overlijden (testament) of echtscheidingen. Persoonlijke momenten dus, waardoor we ook aan de site die sfeer mee wilden geven.

Notarishuys Veldhoven website

Engelstalig
Omdat er in deze regio veel expats werkzaam zijn, waarvoor Notarishuys Veldhoven diensten levert, was het een wens om ook een deel van de site in het Engels beschikbaar te maken. Merkwaardig Marketing verzorgde de teksten, vertalingen en het bouwen van dit aanvullende stuk van de site.

Samenwerken
Merkwaardig Marketing ontwikkelde eerder voor Notarishuys Veldhoven ook al het jubileumlogo voor het 50-jarig jubileum, coördineerde de activiteiten rondom dit jubileum, verzorgde het persbericht en de PR, maakte een advertentie en advertorial etc. Hier kun je meer over deze samenwerking lezen. Merkwaardig Marketing verzorgde voor de website het gehele proces van A tot Z, ontwikkelde de indeling en het concept, schreef alle teksten en verzorgde de fotokeuze.