Nieuwe website voor TWC Automatiseringsdiensten

TWC Automatiseringsdiensten website door Fenoomenaal

De afgelopen tijd is er door Merkwaardig Marketing hard gewerkt aan de nieuwe website van TWC Automatiseringsdiensten. Gisteren is deze live gegaan! Merkwaardig Marketing realiseerde de website van A tot Z: van het ontwikkelen van het indelingsvoorstel en het schrijven van zoekmachine-bestendige teksten, tot het webdesign en het daadwerkelijk bouwen van de website.

De nieuwe site is vernieuwend, makkelijk en ‘to-the-point’. Het was echt tijd voor een nieuw jasje. De uitdaging lag vooral in het creëren van het ‘to-the-point’ gevoel wat we gerealiseerd hebben door gebruik te maken van grote aansprekende images en bewegende elementen in de website. Daarnaast wilde TWC een website waarbij gebruiksgemak voorop staat. Snel en eenvoudig kan de bezoeker op elke gewenste pagina terechtkomen. Zo is de supportpagina bijvoorbeeld direct vanaf de homepage te benaderen.

Payoff en huisstijl
TWC had geen eigen payoff dus die ontwikkelde Merkwaardig Marketing voor ze: TWC Automatiseringsdiensten,
uw automatisering, onze zorg! Er bestond ook nog geen echte huisstijl, alleen een logo. De snel veranderende IT-wereld vormde het vertrekpunt voor het ontwikkelen van een huisstijl.

Modern en fris uiterlijk
De nieuwe website heeft een modern en fris uiterlijk gekregen. Merkwaardig Marketing heeft goed geluisterd naar alle wensen en heeft er iets moois van gemaakt. De website is volledig responsive. Dat betekent dat hij zich automatisch aanpast aan het formaat van uw scherm. Dus ook op uw mobiele telefoon of tablet komt alles goed in beeld.

Meer inhoud
Omdat TWC een steeds breder pakket aan diensten aanbiedt, was er behoefte aan een nieuwe menustructuur. Merkwaardig Marketing maakte op basis van een strategisch overleg een indelingsvoorstel. Op de nieuwe site kunnen ze nu alle diensten compleet aan u presenteren.

Merkwaardig Marketing is erg trots op het resultaat! En TWC Automatiseringsdiensten is tevreden. Wat wil een mens nog meer?
Bekijk de site hier.