Nieuwe webteksten en persbericht voor RVS Finish

Merkwaardig Marketing werd benaderd om de teksten te schrijven voor de nieuwe website van RVS Finish. Mijn achtergrond in de techniek (o.a. VDL Groep) en eerdere teksten die ik voor Bax Metaal schreef, bleken van toegevoegde waarde voor het opstellen van de teksten.

In één gesprek werden de belangrijkste uitgangspunten bepaald en op basis daarvan werd gestart. Al binnen een paar dagen lagen de teksten op tafel. Deze konden meteen geplaatst worden op de site. In verband met deelname aan een vakbeurs, schreef Merkwaardig Marketing aanvullend ook nog een persbericht.

Over RVS Finish
RVS Finish is dé partner voor het keramisch, Fine Finish en glasparelstralen van RVS producten. Voor zowel halffabricaten, samengestelde producten of eindproducten. Zij verzorgen alle bewerkingen op het gebied van RVS: polijsten, trommelen, korrelslijpen en borstelen. Maar ook beitsen, passiveren, ultrasoon reinigen en cleanroom verpakken. Eén van hun specialismen is het slijpen op elke gewenste ruwheid, volgens klantspecificaties.