Teksten voor brochure en flyer Groenen Groep

Groenen Groep benaderde Merkwaardig Marketing voor het schrijven van de teksten voor de documentatie van de nieuwe divisie grondzuigtechniek. Voor hun bedrijfsmagazine Sterk Werk hadden ze al een ontwerp, dus het ontwerp voor de brochure en flyer lag er eigenlijk al. Maar teksten, dat was een ander verhaal! Merkwaardig Marketing ging er  mee aan de slag. Het resultaat? Een nieuwe brochure en flyer voor grondzuigtechniek!

Vaak verzorgt Merkwaardig Marketing ook het ontwerp /  de vormgeving van brochures en flyers, plus het drukwerk. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Deze opdracht van Groenen Groep is daar een mooi voorbeeld van. Ook legt Groenen Groep momenteel de laatste hand aan een nieuwe website, waarvoor Merkwaardig Marketing de SEO-teksten schreef. Dit zijn zoekmachine-bestendige teksten, waardoor de site in zoekmachines als Google optimaal gevonden kan worden op de juiste zoekwoorden. De samenwerking was fijn: naast zakelijk mooie dingen maken, is er bij Groenen Groep ook altijd veel persoonlijke aandacht. Dit resulteerde in een wederzijdse, fijne samenwerking!

Over Groenen Groep
Groenen Groep is gespecialiseerd in het uitvoeren van grondwerken, sloopwerken, renovatiesloopwerken en wegenbouw. Naast een breed arsenaal aan ‘traditionele graafmachines’ beschikt Groenen Groep ook over een gespecialiseerde divisie grondzuigtechniek. Met hun volledig uitgeruste grondzuigmachines kunnen ze deze innovatieve graaftechniek ook aan hun opdrachtgevers aanbieden.