Coaching

MERKWAARDIG MARKETING

COACHING OM TE LEREN FOCUSSEN EN DENKEN IN KANSEN

Geregeld krijgt Merkwaardig Marketing verzoeken van mensen die willen starten als ondernemer, boordevol ideeën zitten maar vastlopen in hun eigen gedachten. Of ondernemers die vastlopen bij hun volgende stap. Of vrouwen die last hebben om de balans te vinden tussen ondernemerschap en gezin. Hiertoe biedt Merkwaardig Marketing coaching aan. Gewoon laagdrempelig samen focussen en structuur aanbrengen. Samen kijken naar keuzes die je kunt maken. Dit zorgt er meestal voor dat je daarna klaar bent om de volgende stap te zetten en alles in je hoofd weer op orde is. Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren over de mogelijkheden.

Als je bomvol inspiratie zit maar daarin vastloopt...

Sinds 2013 ben ik vanuit Merkwaardig Marketing (voorheen Fenoomenaal) actief als Examinator / Extern deskundige vanuit het bedrijfsleven bij de examenzittingen van de HBO-opleiding Communicatie van Fontys Hogeschool Communicatie. Ik lees en beoordeel afstudeerscripties en ben aanwezig bij de examenzittingen waarbij ik samen met twee docenten de student bevraag en beoordeel. Naar aanleiding van het beoordelingsgesprek breng ik een advies uit over de vraag of de student klaar is om als communicatieprofessional op hbo-niveau in het beroepenveld te functioneren. Diverse afstudeerzittingen vormden de inspiratie voor Merkwaardig Marketing om hier verder mee aan de slag te gaan. Zoveel jonge studenten die boordevol goede ideeën zitten, maar vaak niet weten waar ze moeten beginnen. De ervaring leert dat een gesprek met iemand die dit allemaal al eens zelf doorlopen heeft (in mijn geval meermaals omdat ik meerdere merken en bedrijven in de markt heb gezet), vaak verhelderend werkt en ervoor zorgt dat je weer focus krijgt. Ik ben een echte ondernemer, zie overal kansen, heb een groot netwerk. Diverse mensen heb ik zo al aan opdrachten en opdrachtgevers kunnen helpen.

MENTORSESSIE

Wil je gewoon even sparren? Of heb je concrete vragen? Geen probleem. Tijdens een mentorsessie kun je al je ideeën en twijfels op tafel leggen. Domme vragen bestaan niet, want ik heb ze ongetwijfeld 10 jaar geleden ook allemaal gehad. Maak een lijstje met alles waar je vragen over hebt en waar je tegenaan loopt.

Mogelijke onderwerpen:

- Wat komt er kijken bij het starten van een bedrijf?
- Hoe kom ik aan klanten?
- Waar ben ik goed en niet goed in?
- Hoe richt ik social media kanalen in?
- Hoe promoot ik mijn bedrijf?
- Hoe presenteer ik mijn bedrijf?
- Hoe kom ik aan een naam en logo?
- Hoe leer ik 'nee' zeggen?
- Hoe vind ik meer balans tussen ondernemerschap en gezin?
- Hoe voorkom ik dat ik mezelf voorbijloop?
- Hoe breng ik structuur aan?
- Waar wil je over 5 jaar staan en hoe pak je dat aan?
- Etc.  

Een mentorsessie duurt 2 uur en de kosten bedragen € 195,- excl. btw per persoon.
Dit kan overdag, maar ook een afspraak in de avond is mogelijk. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

COACHINGSTRAJECT

Heb je aan een mentorsessie niet voldoende, dan plannen we gewoon een vervolgafspraak. Sommige dingen hebben echter wat meer tijd en begeleiding nodig. In dat geval starten we een coachingstraject. Samen kijken we wat je wensen zijn en wat daarbij past. Neem gerust even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.