Complete corporate advertentielijn en pay-off voor Van Vonderen

Merkwaardig Marketing kreeg het verzoek om een compleet nieuwe corporate advertentielijn te ontwikkelen voor Van Vonderen. Eigenlijk was dit een logisch vervolg op de eerder door Merkwaardig Marketing ontwikkelde corporate brochure. Een uitdrukkelijke wens was om mooie, recente projecten grafisch te verwerken in de nieuwe advertentielijn. Een voorbeeld van zo’n recent project was het Rijksmuseum te Amsterdam. Een project om trots op te zijn! Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Met deze projecten is een complete lijn ontwikkeld, die voor verschillende doeleinden ingezet kan worden.

Copywriting en ontwikkeling pay-off
Ook de copywriting werd door Merkwaardig Marketing verzorgd. In de loop der tijd was er een beetje wildgroei ontstaan van termen en pay-offs die ingezet werden. Merkwaardig Marketing ontwikkelde één centrale pay-off die weergeeft waar Van Vonderen voor staat: Perfectie in afbouw en afwerking.

Gemeentegids
Vandaag viel de nieuwe gemeentegids van gemeente Bergeijk op de mat. Op de achterzijde is één van de advertenties uit de nieuwe advertentielijn geplaatst. Een prominente plek voor een markant project.