Diverse vertaalopdrachten voor Merkwaardig Marketing

Wat Merkwaardig Marketing als communicatiebureau onder meer onderscheidt, is dat Merkwaardig Marketing in eigen huis de copywriting kan verzorgen. U kunt hier terecht voor alle soorten teksten. Van advertentie tot brochure en van persbericht tot website: voor pakkende teksten wil Merkwaardig Marketing graag uw partner zijn.

Maar wist u al dat Merkwaardig Marketing ook de vertalingen voor u kan verzorgen? Hiervoor werkt Merkwaardig Marketing samen met een betrouwbaar vertaalbureau dat vertalers in kan zetten voor vrijwel iedere taal. Vanwege het feit dat Merkwaardig Marketing alle vertaalwerkzaamheden hier neerlegt en er op jaarbasis heel veel vertaalwerk uitbesteed, biedt het vertaalbureau uiterst scherpe tarieven. U als opdrachtgever van Merkwaardig Marketing profiteert daar van mee.

Diverse websites en brochures zijn op deze wijze al vertaald. Enkele voorbeelden zijn de Duitse en Engelse vertalingen voor de websites van Evax en Bax Metaal en de Engelse vertaling van de website van We/Provide.

Ook zijn er vertaalopdrachten uitgevoerd voor 3 talen, voor de gehele nieuwe website van Surface Treatment. De teksten voor deze website werden al verzorgd door Merkwaardig Marketing. Tevens schreef Merkwaardig Marketing de teksten voor de oneliners voor op de website en de teksten voor 14 informatiebladen die uitleg geven over de behandelmethoden en -technieken van Surface Treatment. Deze zijn ook in 3 talen vertaald.