Nieuwe website Trespa International

What a ride! Bekijk de gloednieuwe website van Trespa International! www.trespa.com

Eind 2020 werd Merkwaardig Marketing benaderd door Trespa International. Er moest een nieuwe website komen, in 10 talen, met uitzonderlijk veel functionaliteiten. Een website die het voor de vele verschillende gebruikers/doelgroepen eenvoudiger moest maken om precies en snel te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Of ik tijd en zin had om in dit project support te bieden? Jazeker!

Wat volgde was een intensieve en internationale samenwerking. Er was nauw contact met de directie en het hele Marcom team van Trespa en vele Trespa medewerkers wereldwijd. Design & Development werd verzorgd door TRIMM.

Content afgestemd op doelgroep
Al vanaf het begin hebben we heel duidelijk een verdeling in content gemaakt op basis van de verschillende doelgroepen. Architecten kunnen veel inspiratie halen uit de getoonde referentieprojecten. Installateurs en andere bouwprofessionals vinden makkelijk en snel informatie over installatie en trainingen. Gebouweigenaren en vastgoedbeheerders kunnen alle informatie vinden over duurzaamheid en onderhoud. Verder is de site voorzien van het laatste nieuws en de meest recente projecten: doordat de site voortdurend wordt bijgewerkt, is deze altijd up-to-date.

Proces
Veel collega’s bij Trespa International werden door ons benaderd en betrokken bij het project. Input werd verzameld, beoordeeld, uitgedund en/of aangevuld. Heel veel nieuwe content werd geschreven. KPI’s, keyword analyse, design, development, digital marketing, splitsing in content: alles kwam aan bod. Merkwaardig Marketing verzorgde tevens de user stories en hielp bij het vullen van de site met content in 10 talen.

Een resultaat om trots op te zijn! Als kers op de taart ontving ik ook nog een mooie referentie van Trespa International, klik hier.