Websiteteksten, informatiebladen, slogans en vertalingen voor Surface Treatment

De communicatiemiddelen van Surface Treatment uit Maasbracht waren toe aan een opfrisbeurt. Merkwaardig Marketing nam deze opdracht graag aan.

SEO-teksten voor website
Merkwaardig Marketing verzorgde de teksten voor de nieuwe website, welke ontwikkeld werd door We/Provide. Op basis van relevante zoekwoorden zijn zoekmachinebestendige (SEO) teksten opgesteld. Zo wordt de site optimaal vindbaar in Google. Daarna volgde het verzoek om voor iedere pagina een passende oneline of slogan te bedenken.

Informatiebladen
Ook schreef ik nieuwe teksten voor circa 15 informatiebladen. Zo werd ook deze documentatie in lijn gebracht met de nieuwe tone-of-voice van Surface Treatment. Deze informatiebladen geven uitleg over de behandelmethoden en –technieken van Surface Treatment.

Vertalingen in 3 talen
Hierna volgden diverse vertaalopdrachten voor Surface Treatment. De website en alle documentatiebladen moesten in 3 talen vertaald worden. Ook dit werd bij Merkwaardig Marketing neergelegd. Merkwaardig Marketing werkt nauw samen met een vertaalbureau dat vertalers in kan zetten voor vrijwel iedere taal. Vanwege het feit dat Merkwaardig Marketing alle vertaalwerkzaamheden hier neerlegt en op jaarbasis veel vertaalwerk uitbesteed, biedt het vertaalbureau uiterst scherpe tarieven. U als opdrachtgever van Merkwaardig Marketing profiteert daar van mee.

Over Surface Treatment
Bij Surface Treatment bent u aan het juiste adres voor het verduurzamen van aluminium producten en het verbeteren van specifieke producteigenschappen. Van het coaten van enkelstuks tot grote series: dankzij hun kennis en jarenlange ervaring kent het vak van oppervlaktebehandeling voor hen weinig geheimen meer. Toch zoeken zij dagelijks naar nieuwe uitdagingen. Uw producten zijn bij hen in vertrouwde en vakkundige handen.